Kinderen aan boord van TAP-vluchten

TAP biedt onze kleinste passagiers grootse momenten!

     
 
 

Flip & Flap: De nieuwe vriendjes van kinderen die met TAP vliegen

Kinderen die met TAP vliegen, staat nu nog meer avontuur, spel en pret te wachten. Dit zijn de “nieuwe vriendjes” van de allerkleinsten, waardoor reizen met TAP nog onvergetelijker wordt.

Vind ze hier en nu ook aan boord van onze vliegtuigen! 

Amusement aan boord

Het is heel belangrijk voor ons dat kinderen zich prettig en comfortabel voelen.

Voor hun plezier, vooral tijdens lange vluchten, hebben we leuke speeltjes en speelkoffertjes ontworpen. 

Kinderen van 0 tot 3 jaar krijgen een knuffelbeest aangeboden, waarmee uw baby tijdens de vlucht kan knuffelen.

De oudere kinderen, van 4 tot 12 jaar, ontvangen een tas met het tijdschrift UP Kids, in een speciaal op hen gerichte uitgave, en een ""ecofriendly"" potje met daarin: een oogbedekker, kleurpotloden, een puntenslijper, een tandenborstel, tandpasta met aardbeiensmaak en twee spelletjes: Mini Mind en domino.

 

Deze voorzieningen zijn beschikbaar voor onze kleine passagiers in zowel Executive als Economy klasse. 

In al onze Airbus A330 en A340 vliegtuigen kunt u luisteren naar een speciaal muziekkanaal voor kinderen met alleen maar succesnummers. Uw kinderen zullen het geweldig vinden! 

Er is maar één manier om met kinderen te vliegen: met open armen!

 

Lees hier meer over speciale voorwaarden voor passagiers die met kinderen reizen. 

Opmerking: Aangezien er maar een beperkt aantal van deze items mee aan boord wordt genomen, is het mogelijk dat er niet voldoende zijn voor alle kinderen.

 

Maaltijden aan boord

Op lange- en middellange-afstandsvluchten heeft TAP speciale kindermaaltijden beschikbaar, indien deze bij het boeken worden besteld. Kinderen hebben vaak een andere smaak; TAP serveert speciaal voor hen samengestelde maaltijden aan boord om te zorgen dat zij hun gezonde eetlust niet verliezen.

Als u een kindermaaltijd (Child Meal) wilt voor een kind van 2 tot en met 11 jaar, dient u deze zo vroeg mogelijk aan te vragen. Toto speciální jídlo stojí 15€ op vluchten met een duur van maximaal 4 uur.

Op lange-afstandsvluchten en in tap|executive class van sommige middellange-afstandsvluchten hebben wij babymaaltijden (Baby Meal) beschikbaar voor kinderen tot 2 jaar, indien deze van tevoren worden besteld.


Lees hier meer over speciale voorwaarden voor passagiers die met kinderen reizen.