Rail & Fly Portugal

Treinreis voor door TAP uitgevoerde vluchten met vertrek/aankomst op de luchthavens van Lissabon, Porto en Faro.

     
 

Een partnerschap van TAP Portugal en CP Comboios de Portugal

TAP Portugal biedt samen met CP Comboios de Portugal het product “Rail&Fly Portugal” aan. Dankzij deze service kan iedere passagier die op een door TAP uitgevoerde vlucht reist, zowel met een regulier ticket als een award ticket, met vertrek/aankomst op de luchthavens van Lissabon, Porto en Faro, een treinticket bij CP kopen.

Dit product is geldig voor Alfa Pendular- en Intercity-treinen en biedt de passagiers 20% korting op het beschikbare basistarief (door overlegging van de instapkaart en/of het elektronisch ticket). De passagier dient deze documenten op verzoek aan de controleur te laten zien, zodat deze de geldigheid ervan kan nagaan.

Het treinkaartje kan via flytap.com via speciaal daartoe bestemde opties of bij CP-loketten voor langeafstandsreizen worden gekocht. De naam en achternaam op het elektronisch ticket en op het kaartje dat bij CP wordt gekocht, dienen overeen te stemmen.

Passagiers die van deze online service gebruik willen maken, moeten zich vooraf hier bij CP Comboios de Portugal registreren.

Deze service is exclusief de transfer tussen het treinstation en de luchthaven of omgekeerd en biedt geen garantie voor aansluiting tussen beide vormen van vervoer. 

 

Opmerking: Extra services, zoals het vervoer van dieren, het vervoer van sportuitrusting of situaties van passagiers met beperkte mobiliteit, zijn enkel geldig bij het bedrijf waar deze zijn aangevraagd. De passagier dient zelf de gewenste services aan te vragen door contact op te nemen met de vervoersmaatschappijen (TAP en CP) voor informatie over beschikbaarheid, voorwaarden en de daaraan verbonden kosten.

 

Klik hier voor de Voorwaarden van Rail&Fly Portugal.

Hier vindt u nadere informatie over de routekaart van de Alfa Pendular- en Intercity-treinen.