Bom dia Lisboa

A free day on the way!

     
 

Bom dia Lisboa

Geniet van een hotelovernachting met ontbijt in Lissabon

Soms kan een vlucht naar één van de bestemmingen van TAP Portugal een overnachting in Lissabon inhouden, dit omwille van een gebrek aan een aansluiting dezelfde dag nog. Als dit het geval is, ontfermt TAP Portugal zich over u!

Zo bieden wij u een gratis hotelovernachting aan in Lissabon. Bovendien krijgt u van ons de volgende ochtend een continentaal ontbijt voordat u vertrekt richting uw eindbestemming.

Het hotel waarin u zal overnachten wordt u toegewezen door onze desbetreffende afdeling. Afhankelijk van de beschikbaarheid bieden wij onze economy class passagiers een overnachting aan in een 3 of 4 sterren hotel en onze executive passagiers een overnachting in een 5 sterren hotel.

Om gebruik te kunnen maken van dit aanbod moeten alle vluchtsegmenten uitgegeven zijn door TP en uitgevoerd worden door TP/NI.

Hoe maak ik gebruik van dit aanbod?

Om van het Bom dia Lisboa (vertaald Goedemorgen Lissabon) programma gebruik te kunnen maken, moet u dit specifiek aanvragen meteen na de aankoop van uw ticket(s), via ons call center op 0900 2635827.

Tijdens uw reis, eenmaal aangekomen op de luchthaven van Lissabon, dient u zich naar de aankomsthal te begeven, alwaar Greenbus u opwacht voor de transfer naar uw hotel.

Het is eveneens mogelijk dat de transfer verzorgd wordt door het hotel zelf. Is dit het geval, begeeft u zich dan naar het busje met de naam van uw hotel.

Uw terugkeer naar de luchthaven de volgende dag wordt eveneens uitgevoerd door Greenbus of het busje van uw hotel, op voorwaarde dat deze laatste deze dienst aanbiedt aan de gasten.

We vragen u vriendelijk om bij aankomst in het hotel uw transfer naar de luchthaven te regelen met de buschauffeur en/of de hotelreceptionist.

Voor meer informatie over deze aanbieding en transfers tussen de luchthaven en het hotel kunt u contact opnemen met ons call center op 0900 2635827.

Voorwaarden van dit programma

Dit aanbod is geldig voor vluchten vanaf Amsterdam naar een intercontinentale bestemming mits er geen zelfde dag aansluiting is.

Na aanvang van de reis kan de hotelreservering niet meer gewijzigd worden. In dat geval verliest de passagier zijn reservering.

In alle hotels kan er vanaf 13.00 uur worden ingecheckt en tot 12.00 uur worden uitgecheckt.

Dit aanbod is onderhevig aan de beschikbaarheid van de hotels.

Passagiers die niet in aanmerking komen voor dit aanbod: onbegeleide minderjarigen, passagiers die reizen met huisdier(en), speciale tickets (AD/ID/prijswinnaar tickets/aangeboden tickets). 

Transit Visum Informatie 

Houdt u er rekening mee dat burgers uit bepaalde landen een doorreisvisum moeten hebben om het transitgebied van Lissabon luchthaven te verlaten. Als zij niet beschikken over een dergelijk visum, kan hun de toegang tot de vlucht vanuit Nederland ontzegd worden indien de aansluitende vlucht een overnachting in Lissabon met zich meebrengt.

Passagiers zijn zelf verantwoordelijk voor een dergelijk visum. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale consulaat en/of ambassade. Voor passagiers die een zelfde dag aansluiting hebben is er geen Transit Visum nodig.