Copiii în cadrul zborurilor TAP

TAP oferă momente minunate celor mai mici pasageri ai săi!

     
 
 

Flip & Flap: Noii prieteni ai copiilor care călătoresc cu TAP

Pe copiii care călătoresc cu TAP îi aşteaptă acum şi mai multe aventuri, jocuri distractive şi activităţi. Sunt „noii prieteni” ai celor mai tineri pasageri şi vor transforma călătoria cu TAP într-o experienţă cu adevărat de neuitat.

Întâlneşte-i aici şi acum şi la bordul aeronavelor noastre!

Distracţie în timpul zborului

Una din priorităţile noastre de top este să asigurăm confortul şi bunăstarea copiilor.

Gândindu-ne la cum am putea să-i amuzăm mai bine, mai ales în timpul zborurilor pe distanţe mari, am creat jucării distractive şi truse de voiaj speciale! 

 

Copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 3 ani vor primi o jucărie zornăitoare moale, care va permite liniştirea copilului dumneavoastră pe parcursul zborului.

Copiii mai mari, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, vor primi o gentuţă cu o revistă pentru copii UP Kids, un număr special conceput pentru ei, şi o cutie ecologică care conţine: o mască pentru ochi, creioane colorate, ascuţitoare, periuţă de dinţi, pastă de dinţi cu gust de căpşuni şi două jocuri - Mini Mind şi Domino.

  

Această iniţiativă se adresează "mini-pasagerilor" noştri atât de la clasa business, cât şi de la clasa economic

La bordul întregii flote Airbus A330 şi A340, există, de asemenea, un canal de muzică pentru copii, plin de cântece minunate pe care copiii le vor adora.

Există un singur mod de a călători cu copiii: cu braţele larg deschise! 

 

Aflaţi mai multe despre condiţiile speciale pentru cei care călătoresc cu copiii aici

Notă: Deoarece stocul acestor obiecte este limitat la bordul aeronavei, este posibil ca acestea să nu fie în număr suficient pentru toţi copiii prezenţi la bord în cadrul unui anumit zbor.

 

Mese în timpul zborului

În cadrul zborurilor pe distanţe mari şi al unor zboruri pe distanţe medii, TAP oferă mese speciale pentru copii, cu condiţia ca acestea să fie solicitate în momentul rezervării. Deoarece copiii au gusturi speciale şi pentru a se asigura că aceştia nu îşi pierd pofta de mâncare, TAP serveşte mese în timpul zborului special preparate pentru cei mici.

Ori de câte ori aveţi nevoie de o masă pentru un copil minor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 11 ani (inclusiv), vă rugăm să vă asiguraţi că o solicitaţi cât mai din timp. Costul acestui meniu special este de 15€ la zborurile cu durata de până la 4 ore.

Mesele pentru bebeluşi sunt disponibile în baza rezervării anticipate pentru copiii cu vârsta sub 2 ani în cadrul zborurilor pe distanţe mari şi al unor zboruri pe distanţe medii la clasa tap|executive.

 

Aflaţi mai multe despre condiţiile speciale pentru cei care călătoresc cu copiii aici.